Stivuitoare diesel

Produse selectate

Niciun produs în lista

Stivuitoare Diesel

Stivuitoarele au fost creeate pentru sarcini cu o greutate maximă şi pentru a se folosi într-un mod cât mai eficient, în special în cazul spaţiilor înguste. Un aspect important al motostivuitorului este direcţia, aceasta se face cu ajutorul roţiilor din spate. Acest lucru crescând manevrabilitatea în situaţii cu viraje strânse.

O caracteristică critică a stivuitorului este instabilitatea acestuia. Stivuitorul şi încărcătura trebuie să fie considerate o singură unitate cu centru de greutate. Aceasta variază în mod continuu, la fiecare mişcare a sa.

Pentru orice tip de manevră a stivuitorului, trebuie să fie luate în considerare cu atenţie, toate dimensiunile vehiculului. Înălţimea şi lăţimea sa, lungimea furcilor şi înălţimea catargului, de aceea manevrarea utilajului necesită operatori foarte bine pretgătiţi.

Stivuitoarele sunt un element foarte important în orice fabrică, depozit sau centru de distribuţie. Este absolut necesar ca aceste structuri să fie proiectate pentru a permite mişcarea motostivuitorului într-un mod cât mai eficient şi în condiţii de maximă siguranţă.

Se arată 1–10 din 86 de rezultate